Candy Bar – Atinge apogeul gustului

Candy Bar reprezintă o masă decorată elegant cu dulciuri și delicii gustoase, care va atrage oaspeții cu orice ocazie: ziua de naștere a copiilor, nuntă sau petrecere corporativă. Pentru ca o compoziție dulce să devină un decor al evenimentului Dvs., este mai bine să apelați la profesioniști.

Astfel, Seasons Catering va organiza cel mai prestigios Candy Bar pentru dvs. , nu ezitați să încercați acest serviciu.

De ce ați alege Candy Bar de la Seasons Catering?

O abordare individuală a fiecărui client ne face o companie unică care va face orice eveniment să fie special. Gama noastră de dulciuri și servicii este în creștere și actualizată frecvent. Ne dezvoltăm dinamic și încercăm să mulțumim clienții noștri cu gusturi noi.

Dulciurile tradiționale sunt preparate după propriile rețete, creând un design original și încercând să mențină cel mai bun raport calitate-preț.

Flexibilitate și Creativitate cu Candy Bar

Dulciurile noastre nu sunt doar delicioase, ci și completate cu fericire.  Candy Bar-ul nostru oferă – macarons franțuzești, cupcakes, muffins, fursecuri și multe alte deserturi pentru orice sărbătoare. Creăm deserturi pentru cei care apreciază calitatea handmade și gustul fermecător. Alegeți dintr-o mare varietate de culori și arome sau comandați prăjituri și deserturi personalizate după bunul plac.

Sunteți curioși unde se termină imaginația noastră? Solicitați o ofertă pentru serviciul nostru Candy Bar.

Doriți o ofertă personalizată pentru un Candy Bar?

Când ați avea nevoie de un Candy Bar?

Cel mai bun lucru la Candy bar este că se potrivește aproape oricărui eveniment pe care îl planificați, datorită caracterului practic și flexibilității sale.
Serviciul de catering Candy Bar este perfect pentru:

  • Sărbătoare/eveniment al companiei

  • Ședințe de nivel înalt
  • Lansări de produs

  • Prânz de echipă

  • Evenimente în echipă

  • Petrecere de vară

  • Petrecere de Crăciun

  • Ceremonie de premiere

  • Expoziție

  • Gală

O PREZENTARE A SERVICIULUI CANDY BAR DE LA SEASONS CATERING

Solicitați o Ofertă

De 15 ani păstrăm încrederea clienților în echipa noastră. Astăzi, colaborăm cu unele din cele mai cunoscute companii din Moldova. Vă invităm să ne contactați cu referire la necesitățile Dvs. de catering, chiar astăzi.

Telefonați echipa SEASONS Catering la numărul +373-7807-0077 sau completați formularul de contact.

Completați formularul de mai jos pentru a primi opțiuni de meniuri individualizate la necesitațile și bugetul Dvs. Descrieți ce eveniment planificați, iar echipa noastră va oferi cele mai reușite soluții.