Toate bucatele delicioase pe care un grătar le poate găti. Când și unde doriți!

O petrecere cu grătar este excelentă pentru a aduna familia, prietenii sau colegii de muncă pentru un timp de relaxare. În aer liber, mirosurile de carne de gătit și de fum de lemne adaugă o notă specială oricărei petreceri.

Bucurați-vă de gustul mâncărurilor la grătar fără bătăile de cap de a organiza și găti pentru grupuri mari sau mici. Seasons Catering va face asta pentru tine. Ne vom ocupa de transportul și configurarea echipamentului până la îngrijirea fiecărui detaliu – de la preparare până la servire!

De ce ați alege Barbeque Party de la Seasons Catering?

Crearea de experiențe rafinate de petrecere cu grătar este punctul nostru forte. Ne putem ocupa de evenimente de orice dimensiune, de la adunări mici în curte până la evenimente corporative mari cu până la sute de invitați.

Cu o varietate de meniuri pentru grătar adaptate nevoilor Dvs și bucătari care se mândresc cu pregătirea meselor delicioase la grătar, sunteți garantat că veți găzdui o petrecere în aer liber cu adevărat excepțională.

Crearea unui Meniu de Barbeque 

Crearea unui meniu fantastic de grătar presupune să decideți ce cărnuri să serviți și cum să le marinați. Este, de asemenea, nevoie de a afla ce alte alimente vor completa aceste alegeri. Seasons Catering vă va ajuta să echilibrați perfect carnea, peștele, legumele proaspete condimentate și chiar deserturile în meniul dvs. de Barbeque Party.

Doriți o ofertă personalizată pentru Barbeque Party?

Când ați avea nevoie de un Barbeque Party?

Cel mai mare avantaj al unei petreceri cu grătar este că găzduiește grupuri mari de oameni atât în ceea ce privește spațiul, cât și mâncarea. În plus, să te bucuri de natură și de savoarea mâncărurilor proaspăt gătite este o experiență unică. Iată câteva ocazii grozave pentru o petrecere cu grătar:

Sesiuni de Team Building

Summer Party Corporative

Evenimente Private

O PREZENTARE A SERVICIULUI DE BARBEQUE PARTY DE LA SEASONS CATERING

Solictați o Ofertă

De 15 ani păstrăm încrederea clienților în echipa noastră. Astăzi, colaborăm cu unele din cele mai cunoscute companii din Moldova. Vă invităm să ne contactați cu referire la necesitățile Dvs. de catering, chiar astăzi.

Telefonați echipa SEASONS Catering la numărul +373-7807-0077 sau completați formularul de contact.

Completați formularul de mai jos pentru a primi opțiuni de meniuri individualizate la necesitațile și bugetul Dvs. Descrieți ce eveniment planificați, iar echipa noastră va oferi cele mai reușite soluții.