Alimentația copiilor stă la baza dezvoltării lor sănătoase atât la grădiniță, cât și la școală

Începând cu 2017, Seasons Catering a devenit partenerul în dezvoltarea meniurilor, pregătirea și deservirea zilnică a meselor pentru elevi și cadrul didactic al unui din cele mai mari și prestigioase licee private din Moldova.

Seasons Catering poate fi partenerul oricărei școli sau grădinițe în organizarea și executarea spectrului întreg de mese pentru elevi și copii de toate vârstele.

De ce ați alege serviciul Catering pentru Școli și Grădinițe de la Seasons Catering? 

În colaborarea cu o școală sau grădiniță, de la bun început se pune accentul pe nevoile nutritive ale copiilor. În acest domeniu am acumulat o vastă experiență în satisfacerea necesităților și preferințelor copiilor și părinților, astfel lăsând mulțumiți atât copiii, cât și părinții lor. Scopul devine ca copiii să primească o dietă echilibrată care să-i ajute să crească sănătoși și să le dea putere să își atingă obiectivele de studii.

Capacitățile noastre impresionante de producere, echipamentele moderne și bucătarii dedicați și iscusiți ne permit să pregătim și deservim un număr considerabil de elevi, copii, și profesori.

Varietate de Meniuri pentru Copii

Seasons Catering alcătuiește meniuri pentru toți copiii în dependență de necesitățile lor, ținând cont și de predispunerea la alergii, precum:

 • Meniu standard: Acest meniu este universal și potrivit pentru copiii de vârstă preșcolară, primară, gimnazială și liceală. Acest meniu conține cantitatea necesară de proteine ​​vegetale și animale, carbohidrați, fructe și legume.
 • Meniu dietetic: Acest meniu este potrivit pentru copiii care din variate motive (alergii, intoleranțe și altele) nu consumă un unumit set de produse.

Aspectele cheie discutate în organizarea serviciului de catering pentru școli și grădinițe

 • Numărul de elevi/copii și profesori care vor fi deserviți
 • Meniul zilnic / săptămânal / lunar / sezonier
 • Meniuri personalizate conform preferințelor și necesitățile copiilor

 • Coordonarea meniurilor cu ANSA

 • Ora și locația la care vor fi livrate mesele și produsele
 • Echipamentul specializat pentru mesele copiilor / profesorilor
 • Personal dedicat la repartizarea meselor
 • Detalii de transportare și păstrare a meselor/bucatelor/produselor
 • Actele normative pentru alimentarea copiilor
 • Crearea prețului, condițiile de achitare, avantaje fiscale

Doriți o ofertă personalizată a serviciuliui de Catering pentru Școli și Grădinițe?

O PREZENTARE A SERVICIULUI DE CATERING PENTRU ȘCOLI DE LA SEASONS CATERING

Solicitați o Ofertă

De 15 ani păstrăm încrederea clienților în echipa noastră. Astăzi, colaborăm cu unele din cele mai cunoscute companii din Moldova. Vă invităm să ne contactați cu referire la necesitățile Dvs. de catering, chiar astăzi.

Telefonați echipa SEASONS Catering la numărul +373-7807-0077 sau completați formularul de contact.

Completați formularul de mai jos pentru a primi opțiuni de meniuri individualizate la necesitațile și bugetul Dvs. Descrieți ce eveniment planificați, iar echipa noastră va oferi cele mai reușite soluții.