Lasă mâncarea să fie medicamentul tău

O caracteristică a nutriției în spitale și alte instituții medicale este că bucatele oferite pacienților ar trebui să fie cât mai sănătoase, hrănitoare, învigurătoare și care reprezintă meniuri dietetice pentru gama întreagă de pacienți și tratamentele lor.

În același timp, personalul medical, începând de la asistentele medicale până la chirurgi, au nevoie de pauze de masă pe parcursul gărzilor îndelungate. Dejunul, prânzul sau cina servită de medici devine foarte importantă în menținerea ritmului de lucru, atenției ridicate și combaterea oboselii.

Seasons Catering vine cu experiență în organizarea și executarea spectrului întreg de mese la spitale.

Avantajele serviciului de Catering pentru Spitale de la Seasons Catering? 

Odată cu apariția primului spital multidisciplinar privat din Moldova, Seasons Catering a devenit prima companie care a dezvoltat serviciul de catering pentru sistemul medico-sanitar. Astfel, Seasons Catering organizează și deservește de mai bine de 10 ani toate mesele în cadrul celui mai mare spital privat din Moldova.

Specialiștii noștri dieteticieni concep meniuri diversificate și sănătoase, adaptate pentru pacienții acestor instituții. Plus, mii de pacienți pe parcursul acestor ani, au confirmat cât de variate, gustoase și calitative au fost tipurile de bucate în perioada spitalizării lor.

Organizarea unui serviciu de catering pentru spitale

Organizarea corectă a dejunului, prânzului și cinei nu doar pentru pacienți dar și pentru personalul medical este cheia pentru o colaborare de lungă durată. Experiența si expertiza acumulată în domeniu ne face leaderi în acest segment și putem spune cu mândrie că deservim zilnic sute de porții la fiecare masa livrată la spital, inclusiv zilele de sărbători.

Suntem o echipă responsabilă care lucrează pentru a îmbunătăți starea confortului pentru pacienții din spitale. De asemenea, cunoaștem cât de necesar este să asigurăm medicii cu mese calde și învigorătoare pentru ca ei să-și restabilească forțele și să stea la straja sănătății pacienților pe tot parcursul gărzilor medicale.

Aspectele cheie discutate în organizarea serviciului de catering pentru spitale

  • Numărul de pacienți și personal medical care vor fi deserviți

  • Meniul zilnic / săptămânal / lunar / sezonier

  • Meniuri personalizate conform dietelor pacienților
  • Ora și locația la care vor fi livrate mesele și produsele
  • Echipamentul specializat pentru mesele pacienților/medicilor

  • Personal dedicat la repartizarea meselor
  • Detalii de transportare și păstrare a meselor/bucatelor/produselor
  • Crearea prețului, condițiile de achitare, avantaje fiscale

Doriți o ofertă personalizată a serviciului de Catering pentru Spitale?

O PREZENTARE A SERVICIULUI DE CATERING PENTRU SPITALE DE LA SEASONS CATERING

Solicitați o Ofertă

De 15 ani păstrăm încrederea clienților în echipa noastră. Astăzi, colaborăm cu unele din cele mai cunoscute companii din Moldova. Vă invităm să ne contactați cu referire la necesitățile Dvs. de catering, chiar astăzi.

Telefonați echipa SEASONS Catering la numărul +373-7807-0077 sau completați formularul de contact.

Completați formularul de mai jos pentru a primi opțiuni de meniuri individualizate la necesitațile și bugetul Dvs. Descrieți ce eveniment planificați, iar echipa noastră va oferi cele mai reușite soluții.