“Din 2011 avem o colaborare frumoasă cu SEASONS Catering, care livrează bucate pentru pacienții noștri: femei însărcinate, lăuze, copii, pacienți după intervenții chirurgicale, pacienți cu necesități speciale. Primim mâncarea de 5 ori pe zi, 7 zile pe săptămână. Totul este mereu proaspăt și livrat la timp. Mai mult, am optat pentru serviciile “Seasons Catering” și în cazul personalului spitalului. Suntem asigurați cu prânzuri calde atât în orele amiezii, cât și în timpul turelor de noapte.”

“Compania SEASONS Catering este partenerul nostru de peste 2 ani. În această perioadă am reuşit să remarcăm deosebita flexibilitate şi adaptibilitate necesităţilor clientului, precum şi atenţia sporită faţă de calitatea serviciului prestat. Beneficiem de relaţii de afaceri profesioniste, care corespund necesităţilor noastre.”

“Am ales sa colaborăm cu SEASONS Catering datorită calității deosebite a serviciilor prestate. Seasons Catering este partenerul nostru de încredere din anul 2017. În acestă perioadă am apelat la serviciile Seasons Catering atât pentru mesele elevilor și ale angajaţilor, cât și pentru diverse evenimente încadrate în activitatea școlii. Este de remarcat faptul că meniurile zilnice sunt variate și adaptate copiilor. Echipa Seasons Catering merită toată aprecierea noastră. De fiecare dată solicitările din partea noastră au fost onorate cu promptitudine și cu un grad înalt de profesionalism.”