Pauza perfectă este un Coffee Break
cu cafea și gustări

Pauzele de cafea sunt o modalitate excelentă de a vă reîncărca în timpul conferințelor lungi, întâlnirilor, prelegerilor sau sesiunilor de formare. De asemenea, oferă oamenilor șansa de a încetini și de a se conecta la mâncare și băuturi delicioase!

Când vine vorba de pauze de cafea, Seasons Catering are o reputație excelentă pentru a oferi cafea, ceai sau sucuri de o calitate excepțională, precum și gustări delicioase, cum ar fi fursecuri proaspăt coapte și sandvișuri calde sau reci.

De ce ați alege un Coffee Break de la Seasons Catering?

Totul este în abordarea noastră. Pe lângă experiența noastră vastă în pauzele de cafea la evenimente private și corporative, recunoaștem adevăratul lor scop – crearea unor relații călduroase. Seasons Catering oferă momente de calitate centrate pe cafea pentru toți participanții la eveniment, pentru a construi relații cu o ceașcă comună. Simțiți-vă încrezător știind că scopul nostru este să vă lăsați mereu oaspeții să se simtă conectați și apreciați.

Ce servim la Coffee Break?

Chiar dacă se numește pauză de cafea (Coffee Break), servim mai mult decât cafea. De la băuturi de bază precum ceai, apă, sucuri și băuturi răcoritoare până la opțiuni alimentare: produse de patiserie, sandvișuri, bruschete, sortiment de fursecuri și fructe.

Cu meniurile noastre diverse pentru pauze de cafea, fiecare va găsi ceva pe gustul său.

Doriți o ofertă personalizată pentru un Coffee Break?

Când ați avea nevoie de serviciul Coffee Break?

Coffee Break este un plus binevenit la orice eveniment care are nevoie de pauze.
Vom enumera mai jos câteva exemple de evenimente care beneficiază foarte mult de un Coffee Break:

Conferințe și Expoziții

Workshop-uri și Seminare

Lansări de Produse

Evenimente Corporative

Sesiuni de Team Building

Evenimente Private

O PREZENTARE A SERVICIULUI DE COFFEE BREAK DE LA SEASONS CATERING

Solicitați o Ofertă

De 15 ani păstrăm încrederea clienților în echipa noastră. Astăzi, colaborăm cu unele din cele mai cunoscute companii din Moldova. Vă invităm să ne contactați cu referire la necesitățile Dvs. de catering, chiar astăzi.

Telefonați echipa SEASONS Catering la numărul +373-7807-0077 sau completați formularul de contact.

Completați formularul de mai jos pentru a primi opțiuni de meniuri individualizate la necesitațile și bugetul Dvs. Descrieți ce eveniment planificați, iar echipa noastră va oferi cele mai reușite soluții.